2021-2022 NEW SEASON
KOLEKSİYON GALLERY

Viskon ve akrilik ipliklerden 1.250.000 sıklıkta modern tezgahlarda üretilmiştir.Ürün dokuma sonrası yıkama ve ütüleme işlemlerinden geçmiştir.

KOLEKSİYONU KEŞFET
2021-2022 NEW SEASON
KOLEKSİYON VERSAY

Keçeleşmeye karşı dayanıklı, temizliğe elverişli akrilik ipliklerden yüksek sıklıkta pamuk tabanlı ve lazer kenar kesimli olarak modern tezgahlarda üretilmiştir.

KOLEKSİYONU KEŞFET
2021-2022 NEW SEASON
KOLEKSİYON VAVİEN

Özel tasarımların uygun fiyatlarla sunulduğu bu halı koleksiyonunda, sağlık ve güvenlik açısından önem arz eden tozumaz ve alev almaz iplikler tercih edilmiştir.

KOLEKSİYONU KEŞFET
HAKKIMIZDA
Geçmişten bugüne
Bugünden geleceğe..

"Kreasyon" dekorasyonu önemseyen ve seven insanların huzurlu bir ortam oluşturma çabalarına ortak olmak için yola çıkmıştır. Üretiminde mükemmele ulaşmak için modern teknoloji ile geleneksel ustalığı kurgulamış köklü fakat genç bir şirkettir. Başarı kadar saygınlığı önemsemiş, insani ve ahlaki değerlerin ticaretten daha değerli olduğuna inanmıştır. Bu inançla çalışanlarına, iş ortaklarına ve müşterilerine karşı daima dürüst olmayı hedeflemiş, her yeni günün diğerinden daha iyi olması için çok çalışmayı düstur edinmiştir."

Kreayon Halı - ÖZGÜN ÖZGÜN

Halınız el emeği göz nuru saçaklar ile süslenebileceği gibi sade ve estetik bir baş yapıt olarakta evinizde yerini alabilir.

Kreayon Halı - ESTETİK ESTETİK

Özenle seçilmiş ürünlerimiz , usta terzilerimizin ellerinde size özel şekillendirilip yaşam alanlarınıza uygun hale getirilmektedir.

Kreayon Halı - SANATKAR SANATKAR

En özel malzemeler ile ince işçiliğin buluştuğu, geleneksel ve modern kültürlerin harmanlandığı bir arge anlayışı ile..

YENİ KOLEKSİYONLAR